زبان برنامه نویسی پایتون

زبان برنامه نویسی پایتون تقریبا ساده است و اگر شما با یکی دیگر از زبان های برنامه نویسی آشنایی داشته باشید میتوانید در عرض چند روز برنامه نویسی مقدماتی پایتون را فرابگیرید.
پایتون به معنی اژدهاست. شاید انتخاب این اسم برای این زبان برنامه نویسی بی ربط نباشد، چرا که یکی از قدرتمند ترین نرم افزارهای برنامه نویسی محسوب می شود.
پایتون (Python) یکی از پرکاربرد ترین زبان های برنامه نویسی در میان علاقمندان است. کامپایلر اصلی این زبان به صورت متن باز (Open Source) بوده و توسط علاقمندان به این زبان در سراسر دنیا توسعه داده می شود.
هر چند زبان برنامه نویسی پایتون در کشور ما طرفداران زیادی ندارد، ولی این زبان بسیار قدرتمند بوده و توسط کمپانی های بزرگ نرم افزاری در دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.
ویژگی های زبان برنامه نویسی پایتون
- ویژگی اصلی زبان برنامه نویسی پایتون سادگی آن است که امکان یادگیری برای همگان را فراهم می کند.
- از مزیت های اصلی پایتون میتوان به کتابخانه رایگان و عظیم آن اشاره کرد که دارای توابع آماده است.
- برنامه های نوشته شده به زبان پایتون توسط سیستم عامل های مختلف ویندوز، لینوکس، و مکینتاش قابل اجرا است.
فریمورکهای پایتون
فریمورکهای پایتون مجموعهای از بستههایی است که برای سرعت بخشیدن به توسعه، به کمک برنامهنویسان میآیند. فریمورک فرایندها و پیادهسازیهای رایج را خودکارسازی میکنند و این امکان را میدهند تا تنها روی منطق اپلیکیشن تمرکز کنید و اجرای فرایندهای عادی را به فریمورک بسپارید.
فریمورکهای پایتون به دو دسته تقسیم میشوند:
- میکرو فریمورک که استفاده از آن آسان و راحت است و برای توسعه و پیشرفت اپلیکیشنهای کوچک و متوسط مناسب است.
- فول استک فریمورک که ماهیت پیچیدهتری دارد و کتابخانههای گستردهتری در اختیار میگذارد و برای توسعهی اپلیکیشنهای مختلفی به کار میرود.
بازار کار پایتون
پایتون یک زبان همه منظوره است و این یعنی میتوان از آن برای اهداف و تولید نرمافزارهای کامپیوتری در دامنههای مختلف استفاده کرد. از جمله این موارد میتوان به ساخت و توسعه برنامههای کاربردی، برنامهنویسی محاسباتی، ساخت بازیهای کامپیوتری و دیگر موارد اشاره کرد.
به عنوان مثال اگر فرض کنیم که زبانهای خاص در واقع یک ابزار خاص مانند آچار هستند، پایتون یک جعبه ابزار کامل است که با آن میتوان هر کار فنی را انجام داد. همین امر موجب شده که برنامهنویسان پایتون، صرفا با دانستن آن، بتوانند در زمینههای مختلفی فعالیت کنند و این تنوع بازار کار پایتون یکی از نقاط قوت آن محسوب میشود.
درآمد بازار کار پایتون
برنامهنویسان پایتون بر اساس نوع مهارتهای کاربر، چیزی بیش از حداقل پنج میلیون تومان دریافت میکنند. درباره برنامهنویسهای تازهکار اما نمیتوان حداقل را بیان کرد، چون گاه به اندازه یک نیروی متوسط دریافتی دارند و گاه کمتر؛ اما آنچه واضح است و باید به آن توجه کرد، سطح بالای درآمد برنامه نویسی پایتون در ایران است.
افرادی که مهارت برنامهنویسی پایتون را بیاموزند، میتوانند علاوه بر بهرهمندی از تنوع بازار کار پایتون، از بالا بودن سطح درآمد نیز بهرهمند شوند.
داشتن سابقه و تجربه در برنامهنویسی، در سطح درآمد برنامه نویس پایتون یک فاکتور بسیار مهم است.
آموزش برنامه نویسی پایتون
آموزش زبان برنامه نویسی پایتون در مجتمع فنی تهران توسط استادان با تجربه ارائه می شود که طول مدت دوره 60 ساعت است. در این دوره، مباحث مقدماتی آموزش برنامهنویسی پایتون مورد بررسی قرار گرفته می گیرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون دوره آموزش برنامه نویسی پایتون کلیک کنید و یا با مشاوران ما در ارتباط باشید.
دیدگاهتان را بنویسید